Copyright 2020 - Joomla Template 3.4 - Alpha-Beheer BV

DUURZAME WOON/WERKWONING                                           Dit pand is opgeleverd en verhuurd per 1 juli 1026

Een uniek verbouwproject in hartje Strijen

Laatste update

De verbouw is in volle gang. In overleg met de toekomstige huurder wordt het pand ingedeeld en afgewerkt.

Hoewel het pand vooralsnog alleen voor kantoordoeleinden wordt gebruikt, is het in basis geschikt als woon/werkwoning en kan als zodanig in de toekomst ook gebruikt worden.

 Oorspronkelijk (winkel-)pand                                          Na verbouw tot duurzame woon/werkwoning

 

De plannen

Het oorspronkelijke (winkel-)pand aan de Oranjestraat 38 in hartje Strijen wordt verbouwd tot een duurzame woon/werkwoning.

Vooralsnog wordt de woning casco gebouwd. Bij verhuur (of koop) zal de woning afgebouwd worden, voor zover van toepassing in overleg.

Deze royale woning (met op de BG ca. 60m2 leefruimte en op de verdieping ca. 49m2) beschikt over een ruimte die kan worden benut als kantoor- of praktijkruimte of uitstekend kan functioneren als studio.

Het inpandige balkon (ca 10m2) en de kleine patio zijn aangename buitenplaatsjes en geven een speelse uitstraling en een prettige lichtinval. 

De woning kan tevens worden toegepast als mantelzorgwoning met bijv. inwonende ouder(s), maar ook kamerverhuur is een optie.

Het is mogelijk de ruimte die voor andere doeleinden wordt gebruikt, te scheiden van het woongedeelte van de bewoner(s).

 

UITVOERING

Gekozen is voor een eigentijdse en duurzame uitvoering, passend in het straatbeeld. Daarbij wordt de gevel uitgevoerd in Red Cedar en worden bestaande materialen daar waar mogelijk hergebruikt. 

Hederaschermen langs de erfafscheiding zorgen voor een groen detail voor deze duurzame woning die wordt voorzien van zonnepanelen op het hellende dak.

 

De verbouw wordt uitgevoerd door W2 Bouw in Nieuw-Beijerland. Fotoreportages van bouwprojecten van W2 Bouw vindt u HIER